До уваги підприємств, установ, науковців, громадськості!

20 вересня 2023

     Асоціація професіоналів довкілля «PАЕW» та ТОВ «Офіс сталих рішень» 26-27 вересня 2023 року організовує дводенну фахову подію у форматах оффлайн (м. Київ) та онлайн - НАЦІОНАЛЬНИЙ ДІАЛОГ ПРО ВОДУ «Водна безпека. Вода як екосистемна послуга в Україні», який необхідний для побудови тісних міжнародних відносин, відбудови України за найкращими стандартами Європейського Союзу та відновлення зруйнованого довкілля.

     В умовах війни та у зв’язку з підривом Каховської ГЕС питання раціонального використання водних ресурсів набуло нової гостроти. Для багатьох бізнесів, громад міст та селищ тема водної безпеки наразі є першочерговою. Тому, актуальність проведення зазначеного заходу зумовлена беззаперечною потребою знайти відповіді на найбільш нагальні питання пов’язані з водокористуванням та водною безпекою.

     Накопичений досвід у вирішенні реальних проблем українських промислових підприємств і громад та іноземна експертна думка дозволяє кваліфіковано і обґрунтовано відповідати на найскладніші практичні питання, або вказувати на можливі шляхи їх вирішення. Тому даний захід має прикладний характер і сприяє напрацюванню практичних рішень.

     Необхідна інформація щодо участі у заході на офіційному сайті https://ukraine-oss.com/.