Екологи Тернопільщини підвели підсумки роботи за 2021 рік

24 січня 2022

      21 січня 2022 року в обласній державній адміністрації за участю заступника голови Тернопільської обласної державної адміністрації Володимира Важинського відбулася нарада з спеціалістами управління екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації щодо підведення підсумків роботи управління за 2021 рік та визначення пріоритетних напрямків діяльності на 2022 рік.

     Заступник начальника управління екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації Ігор П’ятківський доповів про роботу управління з вирішення природоохоронних питань на Тернопільщині у минулому році. Наголосив, на тому, що основні зусилля управління були спрямовані на розв’язання екологічних проблем області шляхом реалізації комплексу заходів, передбачених Програмою охорони навколишнього природного середовища в Тернопільській області на 2021-2027 роки та іншими цільовими програмами.

    Заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Важинський підвів підсумки роботи з вирішення екологічних проблем області, покращення стану навколишнього природного середовища в 2021 році.

     Володимир Михайлович висловив подяку колективу за плідну роботу, а також відзначив результативність роботи в 2021 році.